گزارشهای بازار
تنوعی از گزارشهای هفتگی تا سالانه
گزارشهای فلزات پلاس
با توجه به نیازهای شناسایی شده و متنوع فعالان بازار صنایع معدنی، گزارشهای بازار فلزاتپلاس به چهار بازه زمانی شامل هفتگی، ماهانه، فصلی و سالانه تقسیمبندی شده است که بهصورت منظم، منتشر میشود. در این گزارشها سعی شده تا علاوه بر بررسی بازارهای جهانی و منطقهای، بازار داخلی ایران بهخوبی پوشش داده شود. با توجه به تنوع بازارهای مطالعاتی در فلزاتپلاس، گزارشهای بازار به شرح زیر است:
- آیرنپلاس: گزارشهای هفتگی، ماهانه فصلی و سالانه از بازار مواد اولیه و فولاد خام
- استیلپلاس (ریبار): گزارشهای هفتگی، ماهانه، فصلی و سالانه از بازار میلگرد و مقاطع فولادی
- کاپرپلاس: گزارشهای هفتگی، ماهانه، فصلی و سالانه از بازار مس
- فارکسپلاس: گزارشهای هفتگی، ماهانه، فصلی و سالانه از بازار ارز
- استیلپلاس (فلت): گزارشهای هفتگی، ماهانه، فصلی و سالانه از بازار محصولات تخت فولادی
- استیلپلاس (پایپ): گزارشهای هفتگی، ماهانه، فصلی و سالانه از بازار لوله و پروفیل فولادی
- آلومپلاس: گزارشهای هفتگی، ماهانه، فصلی و سالانه از بازار آلومینیوم
تحلیلهای بازار و پیشبینیهای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت فلزاتپلاس، بهمثابه فانوس راه و بادبانی است که یک بنگاه اقتصادی در دریای متلاطم بازار را با آرامش خیال به ساحل موفقیت میرساند.
جامع اما موجز
با وجود ورود محصولات و گزارشهای متنوع از موسسههای بینالمللی در خصوص اخبار، قیمتها و بعضا تحلیل صنعت، هنوز هم گزارش قابل اتکا و جامعی برای تامین یکپارچه نیازهای فعالان بخش معدن و صنایع معدنی کشور وجود ندارد؛ در حالی که جلوه این نیاز، هر روز نسبت به دیروز پررنگتر میشود.
مزیتهای گزارشهای بازار فلزاتپلاس
- پوشش بازار آزاد و دولتی کالا در کشور
- پوشش بازار ارز آزاد و دولتی در کشور
- پیشبینیهای قابل اتکا از وضعیت آتی بازار کالا و ارز
- نظرسنجی از فعالان صنعت و بازار کالا و ارز کشور
با ما در ارتباط باشید...
با فلزاتپلاس، فردا را متمایز خلق کنید...
بازارهای مطالعاتی فلزات پلاس
ایران، بهعنوان یکی از بزرگترین فولادسازان منطقه و جهان، با محدودیت دسترسی به ذخایر سنگ آهن و انرژی ارزان مواجه است که مزیت رقابتی آن را تهدید میکند.
دو صنعت بزرگ ساختمان و حملونقل، در کنار دسترسی به مواد اولیه و انرژی ارزان، باعث شکلگیری ظرفیتهای مازاد ورق فولادی در کشور شده است.
اگرچه صنعت ساختمان ایران با کسری واحدهای مسکونی مواجه است، توسعه سرمایهگذاری در ساخت ظرفیتهای میلگرد و مقاطع فولادی، بیش از تقاضای بازار داخلی شکل گرفته است.
نیاز به توسعه زیرساختی و قدمت صنعت نفت و گاز، محرک اصلی شکلگیری و رشد صنعت لوله و پروفیل در ایران بوده است که اکنون با چالش مازاد ظرفیت مواجه است.
با وجود بهرهمندی محدود کشور از ذخایر آلومینیوم (بوکسیت)، وجود تقاضای داخلی و دسترسی به انرژی ارزان، عامل توسعه صنعت آلومینیوم در ایران بوده است.
وجود ذخایر قابل توجه و نیاز بازار داخل به مس، اگرچه بخش بالادستی این صنعت را توسعه داده، باعث ایجاد حجم بالای ظرفیت بلااستفاده در بخش پاییندستی نیز شده است.
بازار ارز، نهتنها یک بازار مالی مهم برای سرمایهگذاری است، بلکه عامل تعیینکنندهای برای قیمتگذاری محصولات معدنی و صنایع معدنی در ایران بهشمار میرود.