در سال ۲۰۲۲ بیشترین میزان ذخایر طلا AngloGold Ashanti در کشورهای غنا به مقدار ۲۸۷ تن، کنگو حدود ۱۳۰ تن و کلمبیا ۱۱۹ تن بوده است. با توجه به گزارشهای موجود در سال ۲۰۲۲ کل منابع معدنی طلا این شرکت حدود ۳،۷۲۵ تن بوده است.
شرکت AngloGold Ashanti در سال ۲۰۲۲ حدود ۷۸ تن طلا تولید کرده است که در مقایسه با سال ۲۰۲۱ که این میزان حدود ۷۰ تن بوده، کمی افزایش داشته است. این شرکت در سال ۲۰۲۲ به مقدار ۱۰۲ تن نقره و حدود ۱۵۹ تن اسید سولفوریک نیز به عنوان محصول جانبی تولید کرده است. آفریقا سهمی معادل ۶۰ درصد، آمریکا ۲۱ درصد و استرالیا حدود ۱۹ درصد از کل تولیدات AngloGold Ashanti را دارا هستند.
AngloGold Ashanti یک شرکت معدنی طلا است که در آفریقای جنوبی مستقر است. این شرکت در سال ۲۰۰۴ با ادغام AngloGold و Ashanti Goldfields Corporation تشکیل شد. اکنون یک تولیدکننده جهانی طلا است که در ۹ کشور و ۳ قاره عملیات معدنی و فعالیتهای اکتشافی انجام میدهد.
در جدول ۱ میزان منابع طلای این شرکت در آفریقا، آمریکا و استرالیا قرار گرفته است. منابع معدنی طلای AngloGold Ashanti از ۳ هزار و ۷۹۳ تن در سال ۲۰۲۱ به ۳ هزار و ۷۲۵ تن در سال ۲۰۲۲ افزایش یافته است. AngloGold دارای معادن متعددی در قارههای آفریقا، آمریکا و استرالیا است. مهمترین معادن آفریقا Siguiri، Iduapriem و Kibali هستند. در آمریکا نیز معادن CerroVanguardia، Gramalote و LaColosa از جمله معادن مهم این شرکت بهشمار میرود. همچنین دو معدن Sunrise Dam و Tropicana داراییهای مهم این شرکت در استرالیا بهشمار میروند.
کل منابع معدنی شرکت Angolo Gold Ashanti در آفریقا در سال ۲۰۲۲، یک هزار و ۶۵۰ تن بود که نسبت به یک هزار و ۵۶۲ تن در سال ۲۰۲۱ حدو ۶ درصد افزایش داشته است. کل منابع معدنی آمریکا نیز در سال ۲۰۲۲ به مقدار ۴۷۵ تن بوده که نسبت به ۴۷۱ تن در سال ۲۰۲۱ افزایش ناچیزی داشته است.
از عمده چالشهای Anglo Gold Ashanti در زمینه اکتشاف و معدن میتوان به عدم اطمینان ژئوپلیتیک و مسایل کلان اقتصاد جهانی از جمله تورم، کمبود نیروی کار ماهر، اختلالات زنجیره تامین و کمبود انرژی، بحران فزاینده آب و هوا و افزایش فشار برای کربنزدایی عملیات معدنکاری اشاره نمود.
عدم اطمینان اقتصادی و تشدید تنشهای ژئوپلیتیکی بر چندین عامل تاثیر میگذارد که میتواند بر قیمت کالاها، نرخ ارز و نرخ بهره اثر بگذارد. این عوامل به همراه جو روانی حاکم بر بازار بر قیمت طلا تاثیر میگذارند که به نوبه خود بر نتایج مالی کسب و کار Anglogold اثرگذار خواهد بود. در حالی که اکثر بازارهای جهانی از اثرات همهگیری کووید- ۱۹ و قرنطینههای مرتبط بهبود یافتهاند، اقتصاد جهانی متحمل شوکهای زیادی ناشی از جنگ در اوکراین است که سبب انقباض بازارهای مالی جهانی و افزایش قابل توجه تورم جهانی شده و به دنبال آن افزایش قیمتهای انرژی نیز رقم خورده است. بر اساس گزارش صندوق بینالمللی پول، اقتصاد جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۲.۹ درصد رشد کرده اما در سال ۲۰۲۱ حدود ۵.۹ درصد بوده است. پیشبینی میشود در سال ۲۰۲۳ با رشد ۱.۷ درصدی باشد.
قیمت طلا در اوایل مارس ۲۰۲۲ به ۲،۰۳۹ دلار در هر اونس رسید و در اکتبر به پایین ترین سطح سال ۱،۶۳۲ دلار در هر اونس رسید. قیمت طلا در سال ۲۰۲۲ به طور متوسط ۱،۷۹۳ دلار در هر اونس رقم خورد که اگرچه نسبت به میانگین قیمت در دهه گذشته بالا بود، اما نسبت به سال ۲۰۲۱ که قیمت بهطور میانگین حدود ۱،۷۹۶ دلار در هر اونس بوده، تغییر چندانی نداشت.
افزایش درآمد AngloGold Ashanti در سال ۲۰۲۲
در جدول زیر صورت مالی AngloGold Ashanti در سالهای ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ قابل مشاهده است. درآمد حاصل از فروش حدود ۱۲ درصد در سال ۲۰۲۲ نسبت به سال قبل از خود افزایش داشته که نتیجه فروش مقدار طلای بیشتر بوده است. قیمت طلا در سال ۲۰۲۲ حدود ۱،۷۹۳ دلار در هر اونس بوده که کاهش جزیی نسبت به سال ۲۰۲۱ داشته است.
در سال ۲۰۲۲ حدود ۱.۸۰۴ میلیون دلار جریان نقدی عملیاتی در این شرکت ایجاد شده که در قیاس با سال ۲۰۲۱ که جریان نقدی عملیاتی به میزان ۱.۲۶۸ میلیون دلار بود افزایش خیرهکنندهایی رقم خورد. این افزایش ۴۲ درصدی عمدتا به دلیل فروش طلای بیشتر، مالیات نقدی کمتر و افزایش سود سهام بوده است که تا حدی با هزینههای نقدی بالاتر، خروج سرمایه در گردش و کاهش قیمت نهایی طلا جبران شد.
با توجه به توافقنامه پاریس و سیاستهای حاکم بر دنیا در خصوص تغییرات آب و هوایی، هدف گروه AngloGold Ashanti این است که با بهرهگیری از نیروگاههای بادی و خورشیدی تا سال ۲۰۳۰ حدود ۳۰ درصد از انتشار کربن دی اکسید را کاهش دهد. درحال حاضر از انرژی برق آبی برای تولید انرژی در معادن واقع در کشورهای کلمبیا، کنگو و برزیل استفاده میشود. در استرالیا از ژنراتورهای دیزلی برای تامین انرژی استفاده میشود ولی امروزه بیشتر از گاز طبیعی که انتشار کربن کمتری دارد بهره گرفته میشود.
برای دستیابی به صفر خالص در سال ۲۰۵۰، پیشبینی میشود که انتشار جهانی بین سالهای ۲۰۲۰ تا ۲۰۵۰ سالانه ۸ تا ۱۰ درصد کاهش یابد. AngloGold نیز اهدافی را تعیین کرده که تا سال ۲۰۳۰ انتشار گازهای گلخانهای را کاهش دهد و با بهرهگیری از منابع تجدیدپذیر برای تولید انرژی به سمت محدوده صفر خالص تا سال ۲۰۵۰ حرکت کند.
اهداف شرکت Anglo Gold Ashanti برای آینده اجرای مدل عملیاتی جدید برای کاهش ضایعات، بهبود اثربخشی با سادهسازی ساختار سازمانی، تاکید بر ابتکارات عملیاتی در حال انجام برای بهینهسازی فرآیندهای عملیاتی و کاهش هزینهها، ادامه سرمایهگذاری در پروژهها برای افزایش عیار، افزایش عمر معدن و افزایش حاشیه سود، حفظ ترازنامه مالی با کاهش بدهی و کاهش متوسط نرخ بهره و تخصیص منظم سرمایه برای پروژههای اکتشافی را شامل میشود.